Державний навчальний заклад "Шумське професійно-технічне училище"

Стрільби 2019

 

   24 лютого 2019 року на базі Шумського НВК проводились змагання з кульової стрільби серед юнаків і дівчат 10-11 класів і ДНЗ «Шумське ПТУ» присвячені 75-й річниці визволення населених пунктів Шумського району від німецько-фашистської окупації та 870річчя літописної згадки про м. Шумськ. В цих змаганнях прийняла участь команда нашого училища.

   З привітальними словами і побажанням успіхів в змаганнях перед учасниками виступили голова Шумської районної організації ветеранів України К. А. Самойлович, директор НЗОГ Шумського РСТК ТСО України В.М. Борщевський, Шумський районний військовий комісар підполковник І.П. Кадун.

   В спортивному поєдинку команда нашого училища зайняла І призове місце, за що нагороджена грамотою. В особистому заліку кращою серед дівчат стала учениця 24 групи Вознюк Ольга, котра посіла І місце та одержала крім грамоти ще й грошову винагороду.

   Військовий комісар Шумського району І.П. Кадун вручив команді училища набір плакатів з історії розвитку військової форми Збройних сил України.