Державний навчальний заклад "Шумське професійно-технічне училище"

Гурткова робота в дії

"Поезіє,сонце моє оранжеве,
Щороку якийсь хлопчисько
відкриває тебе для себе,
щоб стати навіки соняшником"
Дякуємо Богу та ЗСУ, що можемо навчатись і творити.
Як соняшник до сонця, так тягнуться до всього прекрасного ці діти, що збираються на зібрання літературно - мистецького об'єднання, "Соняшник" в #ДНЗШумськеПТУ. Цього разу мали 3 творчі знахідки: свої вірші читала Галянта Юлія(14гр), вірші своєї одногрупниці Повар Віталій (22гр), а Гаврилюк Настя (24гр) принесла свою нову картину. А ми як завжди співали,читали улюблені вірші, грали творчі ігри. І звичайно ж малювали нашу Перемогу і славили її у віршах. Набрались натхнення. Гайда до творчості!

Кращий кухар

На завершення професійного тижня викладач професійно-теоретичного навчання провела вікторину "Кращий кухар" між командами першого і другого курсів. Учасники продемонстрували знання сировини, теплових процесів обробки, знання інвентарю, а також вміння очищати овочі, працювати з тістом і фігурної нарізки фруктів.
Переможцями стала команда другого курсу.

Приготування холодних закусок

В рамках тижня професії "Кухар, кондитер", учні 24 групи разом з майстром виробничого навчання, Мельник Г. П., продемонстрували майстерність у приготуванні холодних закусок.

 

Гастрономічна мапа України

29 лютого учні 14 групи, разом з майстрами виробничого навчання Оксаною Тимощук та Інною Токарчук провели захід під назвою "Гастрономічна мапа України". Учасники відмічали на гастрономічній карті географію страв та презентували традиційну українську кухню. На столах красувалися 25 страв із 24 областей України та Криму.

 

 

Попередження суїцидальної поведінки

Зустріч в гуртожитку з психологинею Ольгою Василівною Зеленюк, щодо попередження суїцидальної поведінки серед молоді.

Приготування бісквітного тіста та виробів з нього

У рамках тижня професії "Кухар, кондитер" учні 34 групи з майстром виробничого навчання Данильчук Ю.К., провели відкритий урок на тему: "Приготування бісквітного тіста та виробів з нього". У формі презентації учні коротко розповіли історію виникнення, а також про новітні технології бісквіту. На завершення продемонстрували власні вироби на дану тему.