Державний навчальний заклад "Шумське професійно-технічне училище"

День захисту дітей

Локація1: Право на повноцінне харчування.

До дня захисту дітей учні, майстри і викладачі професії «Кухар, кондитер» прийняли участь у  Локації: «Право на повноцінне харчування». Учні та майстри провели майстер клас по оформленню канапе у дитячому стилі і запрошували усіх охочих до участі. Діти креативно підійшли до створення смаколиків і за найкращі роботи отримали похвальні грамоти «Кращий юний кухар 2019»  Баранська Світлана, Аркуліч Вероніка, Карпюк Андрій.

 Локація 2: Право на освіту.

Майстри виробничого навчання і викладачі професії «Муляр, штукатур, маляр» підготували цікаві розваги для дітей 31 травня у Шумському парку, приурочені до Дня захисту дітей. Юні будівельники під керівництвом педагогів виконували мулярські роботи, на глиняному розчині клали цегляну стіну. Проявляли яскраву фантазію при нанесені малярської частини на мольбертах, які здійснювали екологічними фарбами. Найкращі були нагородженні грамотами «Кращий юний муляр 2019».

Локація 3: Острів маленьких принцес.

Учні і майстри професії «Перукар(перукар модельєр), манікюрник» створювали зачіски та прикрашали їх маленькими коронками, виконували манікюр для для маленьких принцес, чим діти були дуже задоволенні. Також створили фото зону для усіх бажаючих зробити фото.

Локація 4: Право на освіту

Від професії "Тракторист-машиніст  сільськогосподарського виробництва" був влаштований показ учбової техніки, на якій діти мали змогу ознайомитися з тракторами та покермувати ними.