Державний навчальний заклад "Шумське професійно-технічне училище"

Перший урок «Як я бачу партнерські відносини з Євросоюзом та іншими міжнародними організаціями»

 

 

 

З метою виховання ціннісного ставлення учнівської молоді до суспільства і держави, розвитку історичного мислення, поглиблення знань учнів з історії взаєморозуміння між народами в училищі проведено Перший урок «Як я бачу партнерські відносини з Євросоюзом та іншими міжнародними організаціями»

Так, наприклад керівники 34 групи Гук Т.Ф. та Тимощук О.Я. девізом уроку вибрали слова С. Вакарчука: "Не дивіться на Україну, як на землю своїх батьків. Дивіться на неї, як на землю своїх дітей. І тоді прийдуть зміни..."

На своєму першому уроці учні 23 групи під керівництвом класного керівника Остап'юк О. Д. і майстра в/н Ямпольського М.Л. поглибили знання про Європейський Союз; у формі діалогу між викладачем і учнями виховували повагу до національних культурних надбань. Багато говорили про громадянську позицію кожного та причетність до європейських цінностей. Девізом уроку стали слова Максима Рильського: "Хто не знає свого минулого. той не вартий свого майбутнього". У нас все є для того щоб побудувати могутню незалежну державу. Кожен повинен любити і шанувати рідну землю -Україну!